Algemene voorwaarden

Lees deze voorwaarden zorgvuldig door voordat je je opgeeft. Door het inschrijfformulier te versturen, verklaar je dat je de voorwaarden gelezen hebt en ermee akkoord gaat.

  1. Het minimum aantal deelnemers is 8 en het maximum aantal is 25. Indien de cursus vol is, krijg je hiervan zo spoedig mogelijk bericht en word je op een wachtlijst geplaatst.
  2. Na inschrijving ontvang je een nota. Inschrijving geschiedt op volgorde van betaling. De betaling dient spoedig en ten minste binnen 14 dagen na ontvangst van de nota te geschieden. Deze nota is tevens je ontvangst- en inschrijvingbevestiging.
  3. Afmelden kan kosteloos tot 14 dagen voor aanvang van de cursus. Bij afmeldingen binnen 14 dagen voor aanvang van de cursus wordt het cursusgeld teruggestort na inhouding van € 5 administratiekosten.
  4. In geval van verhindering van de docent wordt gezocht naar een gelijkwaardige vervanger. Indien dit niet mogelijk is, wordt er een andere datum gezocht om deze cursusdag alsnog te laten plaatsvinden.
  5. In geval van ziekte of andere calamiteiten van de cursist worden de kosten voor die dag niet terugbetaald. In goed overleg is het eventueel mogelijk om deze dag tijdens een volgende cursus in te halen, mits het cursusprogramma dit toelaat. Voorwaarde hiervoor is dat je de Academie voor Klassieke Homeopathie voor aanvang van de cursusdag op de hoogte hebt gebracht van je afwezigheid.
  6. De website en het cursusprogramma zijn met grote zorg samengesteld. De website kan echter onjuistheden of fouten bevatten. Neem in geval van geconstateerde tegenstrijdigheden contact op met de administratie. De Academie voor Klassieke Homeopathie is niet aansprakelijk voor kosten of problemen die voortvloeien uit eventuele onjuistheden of fouten.